Missing Letter




Missing Letter





Σε συνέχεια της προηγούμενης εφαρμογής ο χρήστης καλείται πλέον να βρει το σωστό γράμμα που λείπει στη λέξη. Παρουσιάζονται 5 γράμματα και από τη λέξη λείπει το σωστό το οποίο καλείται να βρει ο χρήστης. Αριστερά παρουσιάζεται μια εικόνα της λέξης για διευκόλυνση του χρήστη. Με επιτυχημένη προσπάθεια ο χρήστης μπορεί να ξαναπροσπαθήσει. Οι λέξεις και τα γράμματα παρουσιάζονται με τυχαία σειρά.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βοηθήσει τα παιδιά στην προανάγνωση - ανάγνωση. Ενισχύεται η οπτική αντίληψη, η παρατηρητικότητα και ιδιαίτερα η λογική σκέψη.  Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-5 ετών.


Το παιχνίδι αποτελείται από 2 οθόνες, την αρχική και την οθόνη του παιχνιδιού. Η αρχική τοποθετήθηκε ώστε σε μελλοντικές εκδόσεις να μπουν πληροφορίες έκδοσης αλλά και πλήκτρα επιλογών κ.α. Στην κύρια οθόνη του παιχνιδιού εμφανίζονται 5  τυχαία γράμματα από το ελληνικό αλφάβητο και μία λέξη από την οποία λείπει ένα γράμμα. Αριστερά παρουσιάζεται μια εικόνα για διευκόλυνση. Μόνο ένα από τα γράμματα είναι το σωστό το οποίο το παιδί καλείται να τοποθετήσει  στο κουτάκι που δεν έχει γράμμα. Σε κάθε επιτυχημένη προσπάθεια ακούγεται ένας ευχάριστος ήχος ενώ σε κάθε αποτυχημένη το αντικείμενο επιστρέφει στη θέση του. Όταν το σωστό γράμμα τοποθετηθεί πάνω στην εικόνα  το πρόγραμμα καλεί το χρήστη να παίξει από την αρχή. 

είναι διαθέσιμη στο Play Store.